Ook voor plafond- en wandafwerking bent u bij ons aan het juiste adres. Dit is uiteraard voor negentig procent binnenwerk. Of er nu plafonds en wanden moeten worden gesausd of wanden moeten worden behangen, Beentjes V.O.F. weet iedere situatie slagvaardig aan te pakken.

Bij de kleurkeuze binnenshuis adviseren wij om rekening te houden  met de grootte van de ruimte, de ligging, de functie en de lichtinval. Ook dit werk kunnen wij voor u uitvoeren met de allerbeste materialen. Uiteraard met producten op waterbasis vanwege gezondheid en milieu.

 

Stucwerk zonder aanzetten of rolstrepen

Heeft u nieuw of bestaand stucwerk? En wilt u geen aanzetten of rolstrepen in uw stucwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van onze airless spuittechniek spuiten wij uw plafond en wanden zonder enkele aanzet wat resulteert in een strak totaalplaatje. Benieuwd naar de m2 prijs? Vraag dan naar de mogelijkheden.

 

Stuccotim, exclusieve wandafwerking

Stucco is een duurzame decoratieve wandafwerking met een luxe en exclusieve uitstraling. Doordat de pasta met een spaan in drie stappen aangebracht wordt is het mogelijk om verschillende effecten te creƫren. Lees meer door het onderstaande logo aan te klikken.